News From Us

ASAŞ’ta Mucizeler Gerçekleşmek İçindir
30.12.2018
ASAŞ’ta Mucizeler Gerçekleşmek İçindir
30.12.2018

ASAŞ; dokunarak çalışana saygı prensibi kapsamında, çalışan mutluluğu için bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Altın Top Projesi ile çocuk sahibi olmayı arzu eden çalışanlarına tüp bebek tedavi imkânı sağlıyor.

2014 yılındaki proje çalışmaları sırasında ortaya çıkan fikir ile başlayan Altın Top Projesiyle, fırsat eşitliği ilkesi ışığında bebek sahibi olan ASAŞ çalışanlarına destek vermek amaçlanıyor. Her yıl proje duyurusuyla başlayan süreçte, talepler toplandıktan sonra seçim kriterlerine göre gelen talepler puanlandırılarak destek verilecek kişiler belirleniyor. Başvurular; ilgili çalışanın evlilik süresi, geliri, eşlerin yaşı ve ASAŞ'lı olma süresi gibi kriterlere göre gerçekleştirilen puanlama işlemi sonuçlarına göre değerlendiriliyor. Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşları vasıtasıyla gerçekleştirilen tedavi süreçleri, hastane ile iletişim halinde yakından takip ediliyor ve gerekli ilaç masrafları da firma tarafından karşılanıyor. Tedavisi başarılı sonuçlanarak bebek sahibi olan aileler ziyaret edilerek, bu mutluluk birlikte paylaşılıyor. Geçtiğimiz 3 yıl boyunca ortalama 75 başvuru alınan projede 34 aileye destek sağlandı ve 14 ailenin tedavisi başarıyla sonuçlanarak bebek sahibi oldu.

Düzenlediği kan, trombosit ve kök hücre bağış kampanyasıyla bugüne kadar 3 kişiye umut ışığı olan, özellikle çocukları odağına alan sosyal sorumluluk projeleriyle ve ASAŞSANAT faaliyetleriyle toplumun gelişmesine katkıda bulunmak için çalışan ASAŞ; çalışanlarıyla büyük bir aile olmanın bilinciyle, Altın Top tüp bebek projesiyle çalışanlarının mutluluğuna katkıda bulunmayı amaçlıyor.